Mendime te çmendura

Mendime të çmendura

Mendoj: Asgjë.

Bëj: Asgjë.

Them: Asgjë.

Kështu jeta vazhdon të ecë përpara me të njëjtin ritëm që ecë përmbrapa!

E. Kaceli

Lexues

Monday, February 20, 2017

Kur gomari u bë i mençur për pak çaste!

- Fabulë për të gjitha kohërat

Mikluesit i thanë: Je këngëtar!
Mos u tallni! -tha me një zë vajtimtar.
Pëlliti fuqishëm.
Shtoi: Jam GOMAR.

Dhe filloi të këndonte si më parë!

E. Kaceli
nga vëllimi "Kur u mbaruan përrallat për fëmijë", enti botues "Gjergj Fishta", Lezhë 1998

Botim i mundësuar nga fondazioni "Soros" Shqipëri