giovedì, dicembre 31, 2015

Me #zekthi 2016 do te jete me mire!

Gezuar 2016 nga Zekthi. Me #zekthin 2016 do te jete nje vit me i mire dhe me i mbare per familjet tuaja. Kete e tregon edhe kjo foto e realizuar ne daten 31 dhjetor 2015, ne zonen e Piemontes, Langhe, Itali. Zakonisht ne kete date bie bore dhe temperaturat jane nen zero grade.
Por fale ngrohjes globale, dhe ngorhtesise se  #zekthit, temperaturat jane te larta dhe i ftohti nuk ndihet.
Gezuar! Me #zekthin jeta eshte me  e lumtur!